de Six Feet Office van Cushman Wakefield

de Six Feet Office van Cushman Wakefield

Over dit project

Terwijl landen over de hele wereld zich in verschillende stadia van de COVID-19 pandemie bevinden, realiseert men zich wereldwijd wat het belang is van het behouden van een veilige afstand tot elkaar. In Nederland de anderhalve meter, internationaal veelal de 6 Feet. Voorzichtig komen de eerste gedachten op gang om het leven na COVID-19 op te starten, over hoe ‘het nieuwe normaal’ eruit zal zien. We bereiden ons in Nederland voor op de anderhalve-meter-economie.

Bij Cushman & Wakefield begrijpen ze hoe belangrijk het is om deze richtlijn van anderhalve meter te normaliseren in het dagelijks leven en in de werkomgeving. Uiteindelijk zullen we stapsgewijs weer aan het werk gaan, maar we mogen deze gouden regel niet vergeten.

We willen onze opdrachtgever DZAP bedanken voor deze mooie opdracht. Dit project hebben we voorzien van vloerbekleding. Zoals hieronder te zien is op de foto’s.

Bekijk de video

Het ontwerp

[image_with_animation image_url=”2865″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_large=”yes” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact Opnemen