Duurzame oplossingen voor vloeren en ramen

Steeds vaker zien we dat onze klanten voor duurzame oplossingen kiezen. Om aan deze vraag te voldoen, werkt de kruijff b.v. samen met een aantal partijen die mooie, duurzame oplossingen bieden. Het resultaat is net zo mooi én minimaliseert de impact op het milieu.

Het verduurzamen van projecten kan op verschillende manieren. Zowel Wae als Ege Carpets produceren nieuwe vloeren van productie-uitval. Interface heeft meerdere concepten, waaronder ReEntry. Gebruikte tapijttegels worden meegenomen voor hergebruik en krijgen een tweede leven.

Ook onze partners in zonwering bieden mooie, duurzame producten aan. Verosol ontwikkelde het product ‘FourC’: Slimme, geautomatiseerde binnenzonwering. FourC biedt een intelligente, door zon geactiveerde automatiseringsoplossing om het energiebesparingspotentieel en verblinding bescherming te maximaliseren. Wij kunnen u adviseren welk product, het beste op bij uw project past.

Image

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact Opnemen
Image

Langere levensduur door goed onderhoud

Na verloop van tijd komen er gebruikerssporen op uw vloer. Denk aan koffievlekken, schoenafdrukken e.d. Dit zorgt ervoor dat de vloerbekleding sneller verouderd en waarschijnlijk eerder aan vervanging toe is. Met goed en tijdig onderhoud, verlengt u de levensduur van de vloer en zorgt u voor een frisse uitstraling. De kruijff b.v. kan dit voor u uit handen nemen, zodat de vloeren periodiek op de juiste manier gereinigd worden.
Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.