Image
Sinds de oprichting in 1907 van het “Linoleumhuis” aan het Rokin in Amsterdam hebben wij ervaring op het gebied van diverse vloertoepassingen, zowel wat betreft vloerbedekking, ondervloeren als bedrijfsvloeren.

Over Ons

In 1907 is de kruijff b.v. opgericht door Dirk Willem de Kruijff. De artistieke motor van de familie. Zijn zoon André was speler in het kampioenselftal van Ajax in het seizoen 1917-1918 en heeft ook in Oranje gespeeld. Door zijn versterking binnen het bedrijf, werd de naam De Kruijff niet alleen aan voetbal verbonden maar vooral aan vloerbedekking. De bedrijfsnaam veranderde toen naar De Kruijff & zoon.

Toen er meer aandacht kwam voor ondervloeren, zorgde dit voor een uitbreiding van ons assortiment op de particuliere markt en wederom een naamsverandering. De Kruijff Vloeren B.V. en De Kruijff Ondervloeren B.V. voerden verschillende soorten vloerbedekking en ondervloeren, zoals cementvloeren. In Alkmaar en Hilversum werden nog twee winkels geopend.

Toen de derde generatie toetrad, Robert Dirk de Kruijff, verschoof ons aandachtsgebied van particulier naar zakelijk. Sindsdien voeren wij een totaalconcept uit en is de kruijff b.v. ook specialist op het gebied van raambekleding. 

Na diverse locaties in Amsterdam (begonnen op het Rokin via de Rhôneweg en de Willemsparkweg) zijn wij sinds 1997 gevestigd in het door ons ontworpen pand aan de H.J.E. wenckebachweg. Hier vindt u ook onze showroom.

Image

Ons Team

Het team van de kruijff b.v. helpt u graag verder met de uitvoering van uw project. Binnen ons team werken ervaren projectleiders die u van A tot Z kunnen begeleiden op het gebied van zonwering en vloerbekleding. Neem gerust contact op.
Model
Arne de Kruijff
Directie
Model
Vincent de Kruijff
Directie
Model
Lieven Jeras
Projectleider Vloerbedekking
Model
Charlotte de Kruijff
Junior Projectleider
Model
Danny Munters
Project ondersteuning
Model
Klaas Zwiers
Projectleider Zonwering
Model
Danny Jager
Projectleider Zonwering

Onze Showroom

H.J.E Wenckebachweg 56, Amsterdam Duivendrecht
ImageImage
ImageImage