Johan Cruijff Foundation

Johan Cruijff Foundation

logo-cruijff-foundation.png"Een van de belangrijkste doelen in het leven is om steeds weer nieuwe uitdagingen te creëren. Dat heb ik ooit in het voetbal geleerd, maar ook na mijn carrière heb ik daar veel profijt van gehad. Die ‘levenswijze’ probeer ik nu ook via de Cruyff Foundation uit te dragen.

Als speler heb ik altijd geloofd in de kracht van samenwerken. Met mijn Foundation wil ik hetzelfde nastreven. Goede mensen bij elkaar brengen, die dan weer als een team samenwerken. Dit element heeft van de Cruyff Foundation een dynamische organisatie gemaakt, met veel sport- en bewegingsprojecten voor kinderen met en zonder handicap, wereldwijd. Een organisatie waar je altijd op kan rekenen."

ht-cruijff.gif

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact Opnemen